Skip to main content

Myymälävartijoita Keski-Uudellemaalle

Kerava
Julkaisupäivä 2023-11-16

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Nyt on tarjolla työtehtävä, johon voi hakea vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme kaikki tarvittavat koulutukset ja perehdytykset valituille.

Keski-Uusimaa –yksikkömme etsii työntekijöitä kaupan alan vartiointitehtäviin. Myymälävartijana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä sekä puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomoympäristössä, missä käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työ ajoittuu eripituisiin työvuoroihin kaikkina viikonpäivinä, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin. Työtä voi tehdä oman elämäntilanteen mukaan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelujen ohella.

Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. 

Lisätietoja

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.


Tarjoamme vaihtelevaa ja merkityksellistä työtä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset, alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut. Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h tai Vartijan koulutus, kesto 80h) ennen työsuhteen alkua.

Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Hakuohjeet

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
 

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Lindholm (joni.lindholm@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää