Skip to main content

Vartijoita Lappeenranta

Lappeenranta
Julkaisupäivä 2023-11-02

Rehellisyys, Valppaus, Avuliaisuus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Paikallisvartijoitamme työskentelee esimerkiksi museoissa, pankeissa, suurlähetystöissä, tuotantolaitoksissa, logistiikkaterminaaleissa, yritysten turvavalvomoissa sekä monissa muissa toimintaympäristöissä. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelu, vartiointikohteen näkyvä vartiointi tai kameravalvonta, vartiointikierrosten tekeminen, kulunvalvonta sekä turvatarkastusten tekeminen ja paljon muuta. Tarjolla on myös järjestyksenvalvonta (PRJV) kohteita. Eri pituisia työvuoroja kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina Etelä-Karjalan alueella. Yhteinen tekijä paikallisvartiointitehtävillemme on, että koko työvuoro työskennellään samassa vartiointikohteessa. Tällä hetkellä etsimme erilaisiin toimintaympäristöihimme osa-aikaisia vartijoita

Etsitkö merkityksellistä työtä, joka tarjoaa sinulle vastuuta, monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä uusia haasteita? Paikallisvartijoiden tehtävänkuvat painottuvat eri toimintaympäristöjen mukaan. Siksi nyt avoinna olevista tehtävistämme voikin löytyä juuri sinulle sopiva rooli! Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä erilaisiin tehtäviin ja työympäristöihin. Työtä löytyy rauhallisista kuin myös eloisistakin kohteista, joissa pääsee näkemään ja kokemaan monenlaista. Paikallisvartijamme valvovat, että asiakasympäristöissämme on turvallista ja omaisuus pysyy vahingoittumattomana.

Pätevyydet

Osassa kohteita vaaditaan vahvaa teknistä osaamista ja ymmärrystä tietotekniikan päälle. Jos sinulle on tietokoneet, älypuhelimet sekä pelikonsolit tuttuja, pärjäät luultavasti mainiosti tekniikkamme kanssa. Toisissa paikoissa puolestaan painottuvat hyvät sosiaaliset taidot. Juttelet mielelläsi ihmisten kanssa ja osaat ohjata ja opastaa heitä. Suurimmassa osassa tilanteita pärjää sujuvalla suomen kielen taidolla mutta törmäät varmasti myös tilanteisiin, jossa pääset käyttämään englannin kielen taitoasi. Kaikki muu kielitaito on aina plussaa.

Etsimme siis ihmisiä erilaisista lähtökohdista ja ympäristöistä. Ei ole tiettyä persoonaa, jota haemme vaan meiltä löytyy tehtäviä joissa painottuvat erilaiset osaamiset. Edellytämme tehtävään palkattavilta voimassa olevaa vartijakorttia ja katsomme eduksi järjestyksenvalvojakortin + muut turvallisuusalan koulutukset

Lisätietoja

 Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää