Skip to main content

Paikallisvartija Kajaani

Kajaani
Julkaisupäivä 2023-10-26

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin. 

Tarjolla olevat tehtävät:

Sairaalavartija. Palkkaluokka vartiointialan TES IIIA

Työ on vuorotyötä, jota tehdään 12h päivä ja yövuorossa. Vuorosuunnittelussa otetaan huomioon työntekijän toiveet, joten työ sopii joustavasti eri elämäntilanteisiin.

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa, voimassa olevaa vartijakorttia.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Kokkonen 040 585 3752, mika.kokkonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää