Skip to main content

Paikallisvartijoita Kirkkonummelle

Kirkkonummi
Julkaisupäivä 2023-09-13

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Juuri nyt etsimme paikallisvartijoita tehdasympäristöihin Kirkkonummelle. Työssäsi tulevat korostumaan asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely sekä erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen. Työvuoroja on tarjolla kaikkina vuoden päivinä ja kaikkina vuorokaudenaikoina. Tehtävä on vakituinen ja työtuntien määrästä voidaan sopia joustavasti omien toiveittesi mukaan. Työn aloitusaika voidaan sopia kanssasi joustavasti.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, sillä monet paikallisvartioinnin tehtävistämme soveltuvat hyvin myös alan uusille osaajille. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä tarvittavat koulutukset. Vartijana työskentely edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa. Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Turvallisuusalan opiskelijoille on lisäksi tarjolla harjoittelupaikkoja monissa eri tehtävissä koko Länsi-Uudenmaan alueella.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Rautiainen, (anssi.rautiainen@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää