Skip to main content

Palveluvartija Söderkullaan

Söderkulla
Julkaisupäivä 2023-08-30

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Onko sinulla jo kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä?

Haluatko kasvattaa osaamistasi ja lisätä myyjän tehtäviin haasteita sekä vastuuta?

Nyt voit päästä toteuttamaan tätä toivetta, sillä etsimme palveluvartijaa Söderkullaan 1.12 alkaen. Voit olla joko päivittäistavarakaupan ammattilainen, turvallisuusalan konkari tai vasta alalle suuntaava.

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Tehtävässä huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta. Muita työtehtäviä ovat kaupan alalle tyypilliset kuten hyllyttäminen, asiakaspalvelu, tuotesaldojen ylläpito ja myymälän yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Näkyvällä vartioinnilla ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden ja rikoshävikin syntymistä esimerkiksi ottamalla kiinni näpistyksiin syyllistyneet henkilöt. 

Palveluvartijan palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen (TES taso 2 + 2 €/h + lisät). Lisäksi maksamme työntekijöille sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Palveluvartijan työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin.

Tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämän vartijakoulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h) sekä työtehtäviin tarvittavan kaupanalan perehdytyksen.

Työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Lisätietoja

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi,- kuin esimiestaitojaan. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

"Työkaverit on tärkeitä eikä yksin tarvitse olla. Meillä on tosi hyvä yhteishenki täällä" -Heini 23v. palveluvartija

"Palveluvartijan tehtävissä pystyn olemaan enemmän asiakkaiden kanssa tekemisissä ja avustamaan heitä enemmän. Koen itse työn mukavaksi silloin, kun näen, että tekoni auttavat ihmisiä ja työpäivä sujuu mielekkäästi" -Tero 25v. palveluvartija

"Meillä on hyvä työporukka täällä ja mukavat esimiehet."-Nicke 24v. palveluvartija

 Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Lindholm (joni.lindholm@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää