Skip to main content

Piirivartijoita Oulu Mobileen

Oulu
Julkaisupäivä 2023-07-27

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Mobile 24Patrol -vartijana vastaat usean asiakaskohteen turvallisuudesta vuorosi aikana. Hoidat vuorosi aikana eri tyyppisiä hälytystehtäviä työnjohdon tuella. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on vuorotyötä. 24Patrol -vartijoilla on käytössä nykyaikainen autokalustomme.

24Patrol -vartijan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi: säännölliset vartijakäynnit, hälytystehtävät, turvallisuustarkastukset sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteina ovat muun muassa kaupat ja yritykset sekä julkisen sektorin kohteet. 24 -Patrol vartijat liikkuvat kohteiden välit autolla.

Pätevyydet

24Patrol –vartijan työ edellyttää vartijakorttia, ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on nuhteeton tausta.

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työskentely 24Patrol -vartijana vaatii paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiuksia omaksua uusia asioita. Viihdyt itsenäisessä työssä, hoidat jämäkästi erilaiset tilanteet ja olet motivoitunut oppimaan ja kehittymään niin teknisten välineiden kuin monipuolisten tehtävien parissa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suulista taitoa. Arvostamme myös hyvää englannin kielen taitoa.

 

Lisätietoja

Meillä on tarjolla monipuolisia työsopimus- ja työvuorovaihtoehtoja, jotka sopivat niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia vartijatehtäviä hakeville. Toimimme myös Oulun ulkopuolella, esimerkiksi Muhoksella ja Iissä, joten työmahdollisuuksia on tarjolla Oulun ulkopuolellakin. Ole rohkeasti yhteyksissä ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävistä antavat:

Jori Torvinen puh. 040 183 2422 (jori.torvinen@securitas.fi) tai

Ilkka Heikkinen puh. 040 0679488 (ilkka.heikkinen@securitas.fi) tai

Matti Molander puh. 040 574 0934 (matti.molander@securitas.fi)

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme vartijapaikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 

Hae tehtävää