Skip to main content

Vartijoita Kouvolaan

Kouvola
Julkaisupäivä 2023-07-25

Rehellisyys, Valppaus, Avuliaisuus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Yksikkömme työntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. piirivartioinnista, PRJV tehtävistä, turvatarkastuksesta tai aulapalvelusta. Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Vartijana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää Suomenkielen taitoa. MobilePatrol –vartiointityö edellyttää lisäksi ajokorttia ja ajotaitoa.

Lisätietoja

Työsuhteen myötä saat käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm: lomamökkejä, kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa. Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää