Skip to main content

Mobilevartijoita Lahteen

Lahti
Julkaisupäivä 2023-07-19

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Mobilevartijan erilaiset työtehtävät ovat:

24Patrol – vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan työvuoroa. Työvuorot pääsääntöisesti ajoittuvat päivä- sekä ilta – aikaan.

24Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua. Kohteiden välissä liikutaan autolla.

Piirivartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Piirivartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla. 

Työ on nopeaa, liikkuvaa sekä tarjoaa laajan näkökulman turvallisuusalan tehtäväkentästä. 

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely mobilevartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.

Mobilevartijan työ edellyttää ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Saat tarvittavan koulutuksen, hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää