Skip to main content

Järjestyksenvalvojia Lappiin

Kittilä
Julkaisupäivä 2023-07-07

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien, yleisötilaisuuksien sekä ravintoloiden turvallisuuspalveluihin. Lapissa ruska tekee tuloaan ja talvikausi 2023-2024 odottaa jo oven takana! Olisitko sinä vahvistus joukkoomme?

Työpaikan kuvaus

Lapin unohtumaton talvisesonki! Iloiseen ja ahkeraan porukkaamme mahtuu lisävahvistuksia tulevalle ruska- ja talvikaudelle.

Saat arvokasta työkokemusta monipuolisista turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan mitä talven tapahtumaturvallisuus ja ravintoloiden tapahtumat ovat parhaimmillaan.

Järjestyksenvalvojana kohteissamme tehtävissäsi korostuvat erityisesti asiakaspalvelu. Työssäsi huolehdit niin tapahtuman kuin ravintolan henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta sekä viihtyvyydestä.

Työvuoroja tehdään Ylläksellä, Luostolla, Levillä ja jopa Kilpisjärvellä tarvittaessa. Työajat sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja ovat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan, niin lyhyissä kuin pitkissäkin työvuoroissa. Töitä on tarjolla 1.12.2023-5.5.2024 väliselle ajalle. Voit työskennellä koko kauden tai vaihtoehtoisesti sinulle sopivan ajanjakson. Sovimme jokaisen tehtävään valitun kanssa henkilökohtaisesti aikatauluista.

Mikäli olet suorittanut myös vartijakurssin, sinulla on mahdollista työllistyä järjestyksenvalvonnan lisäksi vartioinnin työtehtäviin.

Pätevyydet

Odotamme järjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen ja tarvittaessa jämäkkä työtehtävien hoitamisessa. Pidät itsenäisestä työskentelystä perehdytyksen saatuasi, toimien kuitenkin osana laajempaa tiimiä.

Järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa, voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat hoitaa asiakaspalvelutilanteen englanniksi.

Mikäli sinulta ei löydy järjestyksenvalvojakorttia, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme, olemme mielellämme yhteyksissä sinuun. Jätä meille yhteystietosi hakemuksen kautta, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista kanssasi.

Lisätietoja

Palkkaus?
Työtehtävistä maksetaan tehtäväkohtaisesti tuntipalkkaa 13,5€/h + lomakorvaus, pyhäkorvaus sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tehtävästä työstä 100%.

Käyttöösi saat Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. talvisin laskettelukortti Levin rinteisiin sekä kuntosalikortti.

Asunto?
Sinulla on mahdollisuus majoittua työnantajan järjestämässä majoituksessa. Autamme myös oman asunnon etsimisessä tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Laitathan hakemukseesi myös tarkemman toiveesi työskentelyajankohdastasi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toivomme näkevämme hakemuksesi piakkoin.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää