Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia töihin Länsi-Pirkanmaalle

Sastamala
Julkaisupäivä 17.3.2023 11.07.40

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Kesätyöntekijöitä Länsi-Pirkanmaan seudulle

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt vartijoita kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Sastamalan, Ikaalisten ja Parkanon seuduille. 

Meillä voit työskennellä esimerkiksi

  • Piirivartijana 
  • Myymälävartijana
  • Myymäläetsivänä
  • Paikallisvartijana
  • Järjestyksenvalvojana

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Ennen kesää ja kesän jälkeen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Mitä tarjoamme?

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta, me tarjoamme tarvittavat koulutukset. 

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jessica Putaja, jessica.putaja@securitas.fi, 0403534837. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää