Skip to main content

Asiantuntija videovalvontapalveluiden hallinnointiin Helsinkiin

Helsinki
Julkaisupäivä 16.3.2023 9.21.57

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia,laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti.

Työpaikan kuvaus

Videovalvontaan liittyvän liiketoimintamme kasvaessa haemme joukkoomme Remote Specialistia / asiantuntijaa videovalvontapalveluiden hallinnointiin. Tehtävään sisältyy
videovalvontajärjestelmien etähallinta, tietoliikenneyhteyksien ja verkkojen hallinnointi, järjestelmien liittäminen palveluntuotantojärjestelmiimme sekä näihin liittyvä optimointia
vianselvitystyö. Toimit osana useamman henkilön asiantuntijatiimiä.

Pätevyydet

Hakijalta edellytetään oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Eduksi katsotaan tietoliikennetekniikan, verkkojen sekä videovalvontatuotteiden tuntemus ja aiempi työskentely näiden parissa.

Lisätietoja

Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö ja työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa.Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kattavalla perehdyttämisellä ja sen jälkeisellä harjoittelujaksolla. Jatkossa tehtävä mahdollistaa myös etänä tehtävän työskentelyn. Toivomme että haet tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Huomioithan että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika 31.3.2023 asti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Finnilä, mikko.finnila@securitas.fi

 

Hae tehtävää