Skip to main content

Kesätyöntekijöitä kauppakeskusjärjestyksenvalvontaan pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 15.3.2023 7.30.37

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä kauppakeskusjärjestyksenvalvontaan pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Valitut kesätyöntekijät tulevat työskentelemään kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävissä kauppakeskuskohteissamme pääkaupunkiseudulla.

Toimit asiakaspalvelutehtävässä, ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Tarvittaessa otat kiinni rikoksista epäillyt henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös valvomotyöskentely. Vaihtelevat kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin. Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 1.5.–30.9.2023.

Katsomme hakijalle eduksi jo suoritetut vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutukset, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämät koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja vartijan peruskurssi, kesto 80h sekä järjestyksenvalvojan koulutus, kesto 40h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan alan turvallisuustehtäviin, paljon työtunteja, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa- tai kokoaikaisemmin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä? Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 –kampanjassa!

Pätevyydet

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa kaupan alan turvallisuustehtävissä. Odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan. Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18 vuoden ikää.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Kosonen, erno.kosonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää