Skip to main content

Ylivartija logistiikkakeskukseen Vantaalle

Vantaa
Julkaisupäivä 14.3.2023 7.24.55

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Haemme nyt ylivartijaa Vantaalla sijaitsevan logistiikkakeskuksen turvallisuustehtäviin. Ylivartijana vastaat logistiikkakeskuksen ajoneuvo- ja henkilöliikenteen valvonnasta sekä alueen muiden vartiointi- ja kiinteistövalvontatehtävien sujuvuudesta. Osallistut myös kohde-esimiehen kanssa turvallisuuden laaja-alaiseen kehittämistyöhön ja toimit kohde-esimiehen sijaisena. Lisäksi tehtävääsi voi kuulua esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja vartiointiohjeiden ylläpito.

Pätevyydet

Toivomme että sinulla on jo turvallisuusalan työkokemusta, erityisesti arvostamme kokemustasi vastaavista paikallisvartiointitehtävistä. Erilaisten turvallisuuteen ja kiinteistötekniikkaan liittyvien järjestelmien tuntemus ja käyttökokemus ovat tässä tehtävässä vahvuutesi. Erityisen tärkeänä pidämme haluasi kehittyä esimiehenä ja turvallisuusalan ammattilaisena. Odotamme työskentelytapasi olevan aina ystävällistä ja asiantuntevaa, ja tarvittaessa osaat hoitaa myös haasteellisemmat tilanteet järjestelmällisesti. Asiakaspalvelun sujuvuuden vuoksi tarvitset hyvää suullista suomen kielen taitoa ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä B-ajokorttia.

Lisätietoja

Ylivartijan tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa niin oman ammattitaitosi kuin Securitaksenkin toiminnan kehittämiseen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö, joka alkaa kattavalla perehdytyksellä sopimuksen mukaan. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoisen työkaverit sekä työnjohto-organisaatiomme tuki. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa turvallisuusalan ja esimiestyön kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa. 


Heräsikö kiinnostuksesi?
Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana ja paikkoja voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

 

Hae tehtävää