Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Hyvinkää-Riihimäki alueelle

Riihimäki
Julkaisupäivä 13.3.2023 11.02.34

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hyvinkää-Riihimäki –yksikkömme kesätyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. Kauppakeskuksen järjestyksenvalvonnasta, kaupan alan vartiointitehtävistä myymälävartijana, sairaalavartioinnista, aulapalvelusta, teollisuusalueiden porttivartioinnista tai MobilePatrol –vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työkohteet sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä ja työ ajoittuu kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat pääosin aikavälille 3.5.–30.9.2023 mutta tarvittaessa ja halutessasi työt voivat alkaa jo aikaisemminkin.

Securitas tarjoaa tarvittaessa tehtävän edellyttämät koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 80h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia ja (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. 

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae tehtävää