Skip to main content

Järjestyksenvalvoja terveydenhuollon kohteeseen

Hämeenlinna
Julkaisupäivä 13.3.2023 11.01.37

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Terveydenhuollon järjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työajat ovat päivä- ja yövuoroja

Pätevyydet

Edellytämme järjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Terveydenhuollon kohteessa järjestyksenvalvojan työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. 

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jussi Merivalo, jussi.merivalo@securitas.fi Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää