Skip to main content

Kesätyöntekijöitä lentoaseman vartiointiin ja turvatarkastukseen

Vantaa
Julkaisupäivä 10.3.2023 12.09.43

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme kesätyöntekijöitä Helsinki-Vantaan lentoaseman turvallisuustehtäviin. Tehtävään valittavat kesätyöntekijät työllistyvät turvatarkastustehtäviin ja / tai vartiointitehtäviin lentokentälle.

Turvatarkastajana toimit näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja vaikutat osaltasi lentoliikenteen turvallisuuteen suorittamalla turvatarkastuksia lentoaseman henkilöstön ja tavaran tarkastuspisteillä. Lentoaseman vartijana puolestaan valvot lentoaseman tärkeiden toimintojen sujuvuutta, ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden syntymistä sekä neuvot ja opastat matkustajia. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat tarkastuskierrokset, näkyvä valvonta sekä erilaisten kiinteistöhälytysten vastaanottaminen ja käsittely.

Lentoasemalla työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja kaikkiin viikonpäiviin. Työt alkavat huhti-kesäkuussa ja jatkuvat syyskuuhun asti.

Tarvittaessa tarjoamme turvatarkastajan ja vartijan koulutukset valittaville kesätyöntekijöille. Koulutukset on suoritettava ennen työsuhteen alkua keväällä.

Pätevyydet

Lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Turvallisuusalalla työskentely vaatii myös jämäkkää työotetta mahdollisten erityis- ja häiriötilanteiden hoitoon.

Aikaisempi työkokemus turvatarkastustehtävistä ja / tai lentoaseman vartioinnista sekä voimassa oleva siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyys ja hyväksyntä katsotaan hakijalle eduksi. Myös voimassaolevat vartija- ja järjestyksenvalvojakortit sekä ajokortti ja lentoaseman ajolupa ovat eduksi. Arvostamme myös laajaa kielitaitoa.

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävässä vaaditaan normaalia värinäkökykyä ja normaalia kuuloa.

 

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Hakemuksessasi voit kertoa kummasta tehtävästä (vartiointi vai turvatarkastus) olet ensisijaisesti kiinnostunut. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Henkilötietolaki 523/1999 3. Luku 12 §, Komission asetus (EU) N:o 185/2010).

Hae tehtävää