Skip to main content

Vartijoita uuteen toimeksiantoomme Kilpilahteen

Kilpilahti
Julkaisupäivä 10.3.2023 10.38.11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Pohjoismaiden suurin kemianteollisuuden keskus sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa. Kokonaispinta-alaltaan se on 13 neliökilometriä. 

Alueella toimii yhtenäinen tuotantoketju raakaöljystä muoveiksi, uusiutuvien tuotteiden tuotantoprosessit, Suomen suurin satama, yksi Euroopan suurimmista maantiejakeluterminaaleista, rautatievaunujen purkausterminaali sekä teknologiakeskus koelaitoksineen. Tuotannollisesta toiminnasta vastaa tällä hetkellä kymmenkunta eri yritystä.

Työpaikkoja teollisuudessa on runsaat 3500. Teollisuuden palvelutoimittajat työllistävät lisäksi satoja ihmisiä. https://www.kilpilahti.fi/kilpilahti/.

Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä haastavaan ja mielenkiintoiseen toimeksiantoomme. Olet osaltasi turvaamassa tätä kehittyvää ja tuhansia henkilöitä työllistävää aluetta. Etsimme tällä hetkellä paikallis- ja piirivartijoita osa-aikaisiin sekä erikseen työhön kutsuttaviin työsuhteisiin.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin. 

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Eduksi katsomme että sinulla on kokemusta turvallisuusalan tehtävistä. Meille on myös tärkeää, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely toimeksiannossa edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä olet loistava tiimipelaaja. Edellytämme voimassaolevaa vartijakorttia, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Jani Kalatie jani.kalatie@securitas.fi . Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää