Skip to main content

Vartijoita myymälöihin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 9.3.2023 11.33.28

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita myymäläympäristöön pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Nyt on tarjolla työtehtävä johon voi tulla valituksi, vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme koulutukset ja perehdytykset valituille.

Etsit sitten vakinaista työtä tai opiskelujesi oheen iltatyötä, tämä on oikea tehtävä sinulle.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta, sekä ennaltaehkäiset ja puutut häiriötilanteisiin.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivalla tavalla, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä tyytyväisin henkilöstö.

Pääset työskentelemään vastuullisessa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä tehtävässä. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset työkaverisi ja esimiehesi. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen.

Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla mahdollisuuksia suorittaa erilaisia tutkintoja työn ohella. Lisäksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla kuntosalin käyttömahdollisuuden sekä useita muita henkilöstöetuja. Securitaslaisilta löytyy pitkiä työuria ja erilaisia urapolkuja.

Oletko turvallisuusalan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen.

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lehtonen, heidi.lehtonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Etsitkö töitä Nurmijärven alueelta? Tai kiinnostaisiko sinua rikostenpaljastamistehtävätVai haluaisitko kenties korkeampaa palkkaa (2165 €/kk + lisät) ja lisähaasteita myymäläympäristössä?

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää