Skip to main content

Tapahtumatyöntekijöitä kesän 2023 tapahtumiin

Pori
Julkaisupäivä 7.3.2023 13.47.58

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tuotamme valtakunnallisesti järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita. 
 

Työpaikan kuvaus

Haluatko mukaan viettämään unohtumattoman kesän festivaalien merkeissä?

Olemme mukana esimerkiksi seuraavissa tapahtumissa:

Sideways 2023, Helsinki to 8.6. - pe 10.6.2023
RMJ 2023, Rauma to 22.6- la 24.6.2023
Tahko juhannus 2023, Nilsiä to 22.6- la 24.6.2023
Provinssi 2023, Seinäjoki to 29.6- la 1.7.2023
Iskelmä festivaali 2023, Pori pe 30.6- la 1.7.2023
Pride-kulkue 2023, Helsinki la 1.7.2022
Suomipop-festivaali, Oulu to 13.7-la 15.7.2023
Tikkurila festivaali 2023, Vantaa to 20.7-la 22.7.2023
Flow festivaali 2023, Helsinki pe 11.8 - su 13.8.2023
JVG: Vuodet ollu tuulisii-konsertti, Olympiastadion la 12.8.2023


Mitä tapahtumissa työskentely on?
Tapahtumassa työskentelet pääsääntöisesti erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Järjestyksenvalvojana vastaat turvallisuudesta ja järjestyksestä. Avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä. Asiakaspalveluasenne on ominaisuus, jota painotamme tässä tehtävässä. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä, nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.  

Tilapäisenä järjestyksenvalvojana voit toimia jos olet 18 vuotta täyttänyt henkilö ja poliisi hyväksyy sinut tapahtumakohtaisesti tehtävään. Suurin osa työtehtävistä ovat samoja, mitä peruskoulutuksen käyneet järjestyksenvalvojat hoitavat. Tapahtuman sijoitussuunnittelussa huomioidaan aina tilapäisen jv-luvan varassa työskentelevät ja sijoitetaan heidät tehtäviin, joissa katsotaan heidän pärjäävän reippaalla asiakaspalveluasenteella ja tapahtumaan liittyvän ohjeistuksen sekä paikan päällä annettavan tehtäväkohtaisen opastuksen varassa. 

Työskentely tilapäisenä järjestyksenvalvojana antaa hyödyllistä työkokemusta ja saat laajan käsityksen siitä, kuinka monipuolista työtä järjestyksenvalvonta tapahtumaympäristössä on. Tehtävä toimii loistavana ponnahduslautana uusille työntekijöille, jotka saattavat myöhemmin kiinnostua järjestyksenvalvojan peruskoulutuksesta.

Tapahtuma-avustajana vastaat laadukkaasta asiakaspalvelukokemuksesta. Tehtäviisi voi kuulua opastus- ja lipunlukutehtävät, tai voit toimia esimerkiksi naulakkotyöntekijänä. Tapahtuma-avustajalla ei tarvitse olla voimassaolevia korttikoulutuksia, sen sijan odotamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. 

Liikenteenohjaajana vastaat tapahtumassa henkilö- ja ajoneuvoliikenteen turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, rauhallisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä vähintään B-ajokorttia. 

Pätevyydet

Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon, ystävällistä asennetta asiakaspalvelutehtävissä ja toivomme, että olet kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. Työtehtävät vaativat ajoittain myös paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja

Katsomme eduksi, jos sinulla on voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti mutta aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön. 

Paljonko töitä on tarjolla?
Töitä voit tehdä oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan niin paljon tai vähän kuin itse haluat.
Työ on keikkaluonteista ja työtunnit sijoittuvat niin arkipäiviin kuin viikonloppuihinkin.
Tapahtumakohtaiset työtehtävät, aikataulukehykset sekä lisätiedot yhteiskuljetus- tai majoitusmahdollisuuksista löydät EventsNet-työnhakuportaalista: https://eventsnet.securitas.fi/

Palkkaus?
Työtehtävistä maksetaan tehtäväkohtaisesti tuntipalkkaa, vähintään 11,60€/h + lomakorvaus,  sekä 100% pyhäkorvaus sunnuntaina ja pyhäpäivisin tehtävästä työstä. 

Lisätietoja

Miksi Eventsille töihin?
Meillä on hyvä meininki! Ymmärrämme, että keikkatyöskentely on välillä rankkaa ja haluammekin tukea sitä erilaisella virkistystoiminnalla. Näistä suurin on vuosittainen Events Forum risteily, jossa on porukalla verkostoiduttu, iloittu ja syöty hyvin.
Meitä kuvaillaan luotettavaksi työnantajaksi, jos jotain sovitaan, se pidetään. Työsuhdeasiat hoidamme lakien mukaisesti ja pidämme huolta, että saat palkkasi aina ajallaan.  Panostamme henkilöstön kehittämiseen erilaisilla koulutuksilla, joista viimeisimpänä esimerkkinä tammikuussa järjestämämme uhkatilannekoulutus. Ennen jokaista tapahtumaa on saatavilla kirjallinen ohjeistus tutustuttavaksesi, jotta voit mennä tapahtumaan luottavaisin mielin hommiin.
Työvuorojen hakemiseen meillä on käytössämme EventsNet järjestelmä, joka on saanut paljon kiitosta. EventsNettiä voi käyttää helposti puhelinsovelluksella tai selaimella.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Lisätietoja tehtävistä, Eventsillä työskentelystä sekä EventsNetiin rekisteröitymisestä: info.events@securitas.fi

Järjestämme myös järjestyksenvalvojan peruskursseja kevään 2023 aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä jv-korttia mutta olet kiinnostunut kouluttautumaan järjestyksenvalvojaksi, lähetä vapaamuotoinen sähköposti info.events@securitas.fi ja kerromme lisää kurssien ajankohdista ja toteutuksesta.

 

Hae tehtävää