Skip to main content

Receptionist/Security Officereita Vaasaan

Vaasa
Julkaisupäivä 7.3.2023 10.58.31

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme turvallisuuden ja asiakaspalvelun ammattilaisia monipuolisiin security officer -tehtäviin Vaasaan Wärtsilän toimeksiantoon ja siihen kuuluvaan turvallisuusorganisaatioon eri toimipisteissä keskustassa, Runsorissa ja Vaskiluodossa. Security officer toimii receptionistin -tehtävissä, joka on monipuolista turvallisuustyötä erinomaisella asiakaspalvelutaidolla: hän ohjaa, neuvoo ja opastaa vierailijoita sekä hoitaa mahdolliset häiriötilanteet. Työhön kuuluu myös kulunvalvontaa, kameravalvontaa, huoltopyyntöjen käsittelyä ja avustavia toimistotehtäviä, kuten postin käsittely. Security officerin työ on osa asiakkaan yrityskuvaa, jossa hän valvoo yrityksen ohjeiden noudattamista ja turvallisuutta ystävällisesti, mutta jämäkästi.

Securitaksen security officerit on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan, tasolla 3. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.00 – 17.30 välillä.
 
 Etsimme tällä hetkellä tunti-, osa-aikaisia työntekijöitä aloittamaan mahdollisimman nopeasti sekä kesätyöntekijöitä. Kesätyösuhteen ajankohta voidaan sopia kanssasi joustavasti. Toivomme sinun sitoutuvan kesätyösuhteeseen yhtäjaksoisesti vähintään 2-3 kuukauden ajaksi kesä-elokuun ajanjaksolla. Mikäli haluat työskennellä pidempään, tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa työ jo aiemmin keväällä tai jatkaa pidemmälle loppukesään.

Pätevyydet

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai turvallisuusalan tehtävistä on etu. Toivomme sinulla olevan asiakaspalvelutaitoja, vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa. Hyvät tietotekniikan taidot sekä sujuva englannin kielen taito ovat työssä välttämättömiä ja muu kielitaito luetaan eduksi. Tuemme uutta työntekijää kolmikielisessä työympäristössä heikommin hallussa olevien kielien kanssa. Odotamme hakijoilta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta ja joustavuutta niin työtehtävien kuin työajankin suhteen.
 
 Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle koulutuksen vartijan tehtäviin, sillä receptionistin tehtävissä toimit osana turvallisuusorganisaatiota.

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. ePassi-edun ja muuta virkistystoimintaa.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

 

Hae tehtävää