Skip to main content

Myymälävartijoita Mäntsälään

Mäntsälä
Julkaisupäivä 7.3.2023 10.20.27

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Nyt on tarjolla työtehtävä, johon voi hakea vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme kaikki tarvittavat koulutukset ja perehdytykset valituille.

Keski-Uusimaa –yksikkömme etsii työntekijöitä kaupan alan vartiointitehtäviin. Myymälävartijana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä sekä puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomoympäristössä, missä käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työ ajoittuu eripituisiin työvuoroihin kaikkina viikonpäivinä, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin. Työtä voi tehdä oman elämäntilanteen mukaan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelujen ohella.

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. 

Lisätietoja

Tarjoamme vaihtelevaa ja merkityksellistä työtä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset, alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut. Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h tai Vartijan koulutus, kesto 80h) ennen työsuhteen alkua.

Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Erik Wallin (erik.wallin@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää