Skip to main content

Paikallisvartija Uusikaupunki

Uusikaupunki
Julkaisupäivä 6.3.2023 10.50.17

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Paikallisvartijoitamme työskentelee esimerkiksi museoissa, pankeissa, tuotantolaitoksissa, logistiikkaterminaaleissa, yritysten turvavalvomoissa sekä monissa muissa toimintaympäristöissä. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelu, vartiointikohteen näkyvä vartiointi tai kameravalvonta, vartiointikierrosten tekeminen, kulunvalvonta tai turvatarkastusten tekeminen ja paljon muuta. Kohteesta riippuen tekisit eri pituisia työvuoroja, joita on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Yhteinen tekijä paikallisvartiointitehtävillemme on, että koko työvuoro työskennellään samassa vartiointikohteessa.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.

Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Jäntti 040 186 1546. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää