Skip to main content

Aulapalvelutyöntekijä Kouvolan keskustaan

Kouvola
Julkaisupäivä 28.2.2023 12.21.19

Rehellisyys, Valppaus, Avuliaisuus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Haemme reipasta ja pirteää aulapalvelun moniottelijaa Kouvolan keskustassa olevaan aulapalvelukohteeseen.

Päivittäiset työtehtäväsi sijoittuvat aulapalveluun ja asiakaspalvelun rajamaastoon. Vastaan myös osaltasi postituksesta ja pakettien vastaanottamisesta kohteessa. Pidät yllä kohteen turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia sekä avainhallintaan.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 08:00 - 16:15 ja työsuhteen aloitusaika voidaan sopia kanssasi joustavasti. Työpaikassa noudatetaan vartiointialan työehtosopimusta ja tehtäväsi sijoittuu tasolle kaksi. Työsuhteesi tulee olemaan kokoaikainen ja kuukausipalkkainen.

Pätevyydet

Tarvitset työssäsi jatkuvasti erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käytön. Tehtävä vaatii vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakortin. Järjestyksenvalvojakortin voit hankkia kauttamme. Toivomme sinulta löytyvän jo ennestään alan työkokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisätietoja

Työsuhteen myötä saat käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm: lomamökkejä, kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa. Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää