Skip to main content

Palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 28.2.2023 11.32.54

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.
 
Tällä hetkellä haemme: 

Palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

Palveluvartijan kuukausipalkka on 2165 e + lisät (vartiointialan TES taso 2 + 2 €/h + lisät). Palveluvartijan töitä on kuitenkin mahdollista tehdä myös osa-aikaisena.

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Onko sinulla jo kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä?
Haluatko kasvattaa osaamistasi ja lisätä tehtäviisi haasteita sekä vastuuta?
 
Nyt voit päästä toteuttamaan tätä toivetta, sillä etsimme myymäläkohteisiimme palveluvartijoita.
Voit olla joko päivittäistavarakaupan ammattilainen, turvallisuusalan konkari tai vasta alalle suuntaava.

Tehtävässä huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta. Muita työtehtäviä ovat kaupan alallakin tyypilliset hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Näkyvällä vartioinnilla ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden ja rikoshävikin syntymistä esimerkiksi ottamalla kiinni näpistyksiin syyllistyneet henkilöt. Palveluvartijan työnkuva vaihtelee kohteittain.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämän vartijakoulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h) sekä työtehtäviin tarvittavan kaupanalan perehdytyksen. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.  

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi-, kuin esimiestaitojaan. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Palveluvartijan palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen 11,39€/h (TES taso II) ja tämän lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista lisää palveluvartija-työtunneista 2€/h.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

"Työkaverit on tärkeitä eikä yksin tarvitse olla. Meillä on tosi hyvä yhteishenki täällä" - Heini 23-v. palveluvartija

"Palveluvartijan tehtävissä pystyn olemaan enemmän asiakkaiden kanssa tekemisissä ja avustamaan heitä enemmän. Koen itse työn mukavaksi silloin, kun näen, että tekoni auttavat ihmisiä ja työpäivä sujuu mielekkäästi" - Tero 25-v. palveluvartija

"Meillä on hyvä työporukka täällä ja mukavat esimiehet." - Nicke 24-v. palveluvartija
 
Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi


 

Pätevyydet

Odotamme

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Palveluvartijan työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lehtonen, heidi.lehtonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää