Skip to main content

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 28.2.2023 11.27.35

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

 

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia (PRJV) Kauppakeskukset -yksikköömme pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työvuoroja tehdään vaihtelevissa kohteissa koko pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Kauppakeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten työvuoroihin kulkeminen onnistuu sujuvasti julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. 

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Pätevyydet

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Kauppakeskuksessa järjestyksenvalvojan työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, lilli.helin@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää