Skip to main content

Kesätyöntekijöitä CityPatrol -vartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 28.2.2023 11.22.23

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä CityPatrol -vartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Etsimme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. City Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua liikekeskittymissä. Eri kohteiden välillä liikutaan jalkaisin. Työajat City Patrolissa määräytyvät mm. kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti ja töitä tehdään niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Tarjoamme

Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 1.5.–30.9.2023. Tehtävä on määräaikainen. Tarjoamme myös mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h).

Henkilöstöetuihimme lukeutuu mm. jatkokouluttautumismahdollisuuksia ja erilaisia tuote- ja palveluetuja. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme myös mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä? Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Pätevyydet

Edellytämme

Toivomme hakijoilta hyvää asiakaspalveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jämäkkyyttä sekä kykyä hoitaa tarvittaessa hankaliakin erityistilanteita ammattimaisesti. Kielitaitovaatimuksena tehtävässä on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä hyvä englannin kielen hallinta. Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutuksen. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen sekä toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Eriksson, jan.eriksson@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää