Skip to main content

Myymälävartijoita Nurmijärven alueelle

Nurmijärvi
Julkaisupäivä 28.2.2023 11.28.36

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Myymälävartijoita Nurmijärven alueelle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Myymälävartijana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä sekä puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomoympäristössä, missä käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työ ajoittuu eripituisiin työvuoroihin kaikkina viikonpäivinä, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin. Työtä voi tehdä oman elämäntilanteen mukaan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelujen ohella.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely myymälävartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi. Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen.

Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, lilli.helin@securitas.fi.

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Hae tehtävää