Skip to main content

Järjestyksenvalvojia Lappiin

Kittilä
Julkaisupäivä 28.2.2023 8.48.58

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Lapissa sesonki käy kuumana, joten olisitko sinä osuva vahvistus joukkoomme kevään kiireisimmille viikoille?

Työpaikan kuvaus

Lapin unohtumaton kevätsesonki on aivan oven takana. Iloisessa ja ahkerassa porukassamme löytyy nyt paikka jos toinenkin innokkaalle lisävahvistukselle.

Tule mukaan hankkimaan arvokasta työkokemusta monipuolisista turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan mitä ravintoloiden tapahtumat ovat parhaimmillaan. Järjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit niin tapahtuman kuin ravintolan henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Työvuoroja on tarjolla niin Ylläksellä, Luostolla, Levillä kuin Kilpisjärvelläkin. Työajat sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja ovat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan, mutta vuoroja voi olla myös muina aikoina lyhyissä ja pitkissä työvuoroissa. Työtä on tarjolla 1.3.-7.5.2023 väliselle ajalle. 

 

Pätevyydet

Odotamme järjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen ja tarvittaessa jämäkkä työtehtävien hoitamisessa ja pidät itsenäisestä työskentelystä perehdytyksen saatuasi.

Järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa, voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat hoitaa asiakaspalvelutilanteen englanniksi.

Mikäli sinulta ei löydy järjestyksenvalvojakorttia, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme, olemme mielellämme yhteyksissä sinuun. Jätä meille yhteystietosi hakemuksen kautta, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista kanssasi.

Lisätietoja

Palkkaus?
Työtehtävistä maksetaan tehtäväkohtaisesti tuntipalkkaa 13€/h + lomakorvaus,  sekä 100% pyhäkorvaus sunnuntaina ja pyhäpäivisin tehtävästä työstä.

Asunto?
Sinulla on mahdollisuus majoittua työnantajan järjestämässä majoituksessa. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Laitathan hakemukseesi myös tarkemman toiveesi työskentelyajankohdastasi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

Lisätietoja sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää