Skip to main content

Vartijoita kesätöihin Joensuuhun

Joensuu
Julkaisupäivä 27.2.2023 9.50.55

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Kesätyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. aulapalvelutehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla.  Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Työtehtävässä on monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työajat vaihtelevat työtehtävien mukaan.

Pätevyydet

Etsimme tehtävään sinua, joka omaat positiivisen asenteen ja jolta asiakaspalvelutilanteet hoituvat ammattitaidolla kiireenkin keskellä. Tehtävässä korostuu erityisesti hyvät vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky. Tarvitset työssäsi perushyviä digitaitoja sekä suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä voimassa oleva vartijakortti vaaditaan. 

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Hae tehtävää