Skip to main content

Paikallisvartijoita sosiaali- ja terveydenhuollon kohteeseen Pieksämäelle

Pieksämäki
Julkaisupäivä 2023-02-24

Securitas Oy tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia turvallisuusratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon erityistarpeisiin.

Työpaikan kuvaus

Haemme uusia työntekijöitä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäen Nenonpeltoon. Työtä tehdään ilta/yö aikaan 8h vuorossa. Palkkaluokka taso 3.

Vartijan työ sosiaali- ja terveydenhuollon kohteissa on monipuolista turvallisuustyötä, jossa korostuvat arjen ongelmanratkaisutaidot, stressinsietokyky sekä asiakaspalveluasenne. Työssä kohdataan koko inhimillisen elämän kirjo kaikkine haasteineen, mikä korostaa tehtävien hoitamisessa vartijan henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Pätevyydet

Odotamme

Edellytämme hakijoilta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, sovittelevaa ongelmanratkaisukykyä sekä rauhallisuutta inhimillisesti haastavissa tilanteissa ja vahvaa arkijärkeä. Odotamme myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä, voimassa olevaa vartijakorttia sekä joustavuutta ja huolellisuutta.

Arvostamme

Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuspalveluista ja terveydenhuoltoalan lainsäädännön tuntemus sekä suoritetut turvallisuusalan tutkinnot (esim. VAT, TVEAT, Turvallisuusalan perustutkinto) tai sitoutuminen tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä ja erinomaisen näköalapaikan maan johtavassa sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuustarpeisiin erikoistuneessa organisaatiossa.

Tarjoamme myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää