Skip to main content

Vartijoita Rovaniemelle

Rovaniemi
Julkaisupäivä 23.2.2023 11.39.35

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Työpaikan kuvaus

Vartijoita Rovaniemelle

Haemme yksikköömme kahta vahvistusta ammattitaitoiseen ja innokkaaseen työyhteisöön vakituiseen työsuhteeseen.

Vartijana työtehtäväsi voivat koostua mm.

- paikallisvartiointitehtävistä

- kaupan alan turvallisuustehtävistä

- Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työ ajoittuu päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Pätevyydet

Meille tärkeintä on, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta. Arvostamme positiivista asennetta sekä halua kehittyä.

Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, joilla tulet selviämään pitkälle. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, mutta voit hakea tehtävään vaikkei sinulta vielä tätä korttia löytyisi. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme vaadittavat koulutukset. Vartijana työskentely edellyttää myös nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. 

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen. Käyttöösi saat lisäksi alan parhaat työvälineet ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. Smartum- ja Epassi etu.

Toivomme, että toimit nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työt voit aloittaa sovittaessa huhti-toukokuun aikana.

Hakuaika päättyy 31.3.2023. 

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

 

Lisätietoja Lapin yksiköstä sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää