Skip to main content

Erikseen työhön kutsuttavia myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 21.2.2023 13.26.31

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme siviiliasussa työskenteleviä myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulle.

Myymäläetsivän tehtävänä on omalla toiminnallaan vähentää asiakaskohteen hävikkiä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla erilaisiin rikoksiin. Myymäläetsivän toimenkuvaan kuuluvat mm. anastuksiin syyllistyneiden henkilöiden kiinniotto sekä tarvittaessa muiden rikos- ja häiriötilanteiden selvittäminen ja näihin liittyvät raportointitoimenpiteet. Myymäläetsivänä työskennellään sekä itsenäisesti että yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Uusi myymäläetsivä perehdytetään työtehtäviin ja -kohteisiin.

Pätevyydet

Odotamme

Etsimämme henkilö on tiedonjanoinen, motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta. Hän kohtaa uudet tilanteet avoimin mielin rohkeasti. Hyvä etsivä pystyy muuntautumaan erilaisiin ympäristöihin ja rooleihin. Tehtävässä menestyminen vaatii halua kehittyä ammatillisesti, päätöksentekokykyä sekä kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja tulokselliseen toimintaan.

Eduksi katsomme vartijakortin ja aiemman kokemuksen turvallisuusalalta erityisesti kaupan turvallisuuden parista. Myös muu kokemus kaupanalalta tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (väliaikaisen vartijan koulutus, 40h ja vartijan peruskurssi, 80h). Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti ja osaamiseen sekä kehittymiseen perustuvasta tehtäväkohtaisesta lisästä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi jo tänään! Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lehtonen, heidi.lehtonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää