Skip to main content

Paikallisvartijoita valvomotehtäviin Mäntsälässä

Mäntsälä
Julkaisupäivä 20.2.2023 7.30.51

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme nyt paikallisvartijoita vastaamaan Mäntsälässä sijaitsevan asiakasyrityksemme laadukkaasta turvallisuudesta. Tässä mielenkiintoisessa piiri- ja valvomotoimeksiannossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehokkaasti, mutta saat myös oppia paljon uutta ja kehittää osaamistasi edelleen. Työssäsi valvot kiinteistön turvallisuutta tekniikan avulla, suoritat vartiointikierroksia sekä toimit kulunvalvonnan tehtävissä. Työajat ovat vaihtelevia ja vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin sekä vuorokaudenaikoihin. Työsuhde on vakituinen ja kuukausipalkkainen.

Pätevyydet

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta työtehtävien hoitamisessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Puutut tarvittaessa erilaisiin häiriöihin, pysyt rauhallisena myös haastavammissakin tilanteissa ja sinulta löytyy vahvaa arkijärkeä. 

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta valvomotyöskentelystä sekä voimassa oleva vartijakortti. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, vahvaa tietoteknistä osaamista sekä voimassa olevan B-luokan ajokortin. Työ on 3-vuorotyötä, joten toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen.

Lisätietoja

Haastava tehtävä tarjoaa kyvykkäälle osaajalle vaihtelevia haasteita.

Kohteemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat hyvän kohdekohtaisen perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Tarjoamme myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/


Lisätietoja tehtävästä antaa Erik Wallin (erik.wallin@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää