Skip to main content

Turvalaiteasentajia Uudenmaan alueelle

Helsinki
Julkaisupäivä 20.2.2023 7.26.54

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Turvalaiteasentajia Uudenmaan alueelle

Työhön valittavat turvalaiteasentajamme tulevat työllistymään Securitas Etelä-Suomen asennusyksikköömme. Turvalaiteasentajan tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksien turvallisuustekniikan asennus ja ylläpitotehtävissä. Tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassamme koko Uudenmaan alueella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja työauto.  Järjestämme tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa omaa osaamistaan suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen ja verkostojen avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Pätevyydet

Odotamme sinulta kiinnostusta teknisiin turvajärjestelmiin sekä niistä rakentuviin kokonaisuuksiin. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rikosilmoitinjärjestelmien sekä kamerajärjestelmien asennuksista. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Teknisen ammattitaidon lisäksi edellytämme sinulta vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä itsenäistä otetta työhön. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön. Lisäksi tehtävä edellyttää turvasuojaajakorttia sekä nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kantelinen, sami.kantelinen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää