Skip to main content

Aulapalveluhenkilö Espooseen

Espoo
Julkaisupäivä 20.2.2023 6.13.51

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme nyt kokoaikaista sekä osa-aikaista aulapalveluhenkilöä vilkkaaseen kohteeseemme Espooseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään oppilaitosasiakkuutemme monipuolisissa aulapalvelutehtävissä. Tehtäviisi kuuluu erityisesti asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävät sekä kohteen kulunvalvonta. Työajat ovat ma-to klo 11–21 sekä pe klo 10–20 välillä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Pätevyydet

Etsimme tehtävään sinua, joka omaat positiivisen asenteen ja jolta asiakaspalvelutilanteet hoituvat ammattitaidolla kiireenkin keskellä. Tehtävässä korostuu erityisesti hyvät vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky. Tarvitset työssäsi perushyviä digitaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työt voit aloittaa mahdollisimman pian, joten jo voimassa oleva vartijakortti on etu, mutta ei suinkaan välttämättömyys.

Lisätietoja

Tarvittaessa tarjoamme sinulle mielellämme vaaditun koulutuksen (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h) ennen työsuhteen alkua sekä Vartijan koulutus 80h myöhemmin työsuhteen aikana. Emme jätä sinua perehdytyksen ja kohdekohtaisten oppivuorojen jälkeenkään yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoinen Securitas-työyhteisömme. Työsuhteen myötä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyspalvelut, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.


Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Hakuohjeet 

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana.  Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.  

Hae tehtävää