Skip to main content

Palveluvartijoita asiakaspalvelutehtäviin Turkuun

Turku
Julkaisupäivä 17.2.2023 10.21.43

Työpaikan kuvaus

Palveluvartijoita asiakaspalvelutehtäviin Turkuun

Palveluvartijana tavoitteesi on asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutyö sekä ammattitaitoinen toiminta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi. Voit olla joko päivittäistavarakaupan ammattilainen, kannuksesi turvallisuusalalla hankkinut tai vasta sitä suunnitteleva tulevaisuuden kyky.

Palveluvartijana työskentelet näkyvässä ja asiakaspalvelupainotteisessa tehtävässä. Tehtäviin kuuluvat tyypilliset kaupan-alan tehtävät kuten hyllyttäminen, asiakaspalvelu, kassatoiminta. Lisäksi huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta ja pidät yllä kohteen viihtyisää ilmapiiriä. Näkyvällä vartioinnilla ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden ja vahingontekojen syntymistä. Palveluvartijan työnkuva vaihtelee työkohteittain, mutta painopiste on aina turvallisuuden ohella kaupan tehtävissä.

Pätevyydet

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Palveluvartijan tehtävässä työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle tarvittavat turvallisuusalan koulutukset ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Securitas tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää vartiointitaitojaan, mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää