Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia yövuoroon

Tampere
Julkaisupäivä 17.2.2023 10.20.54

Työpaikan kuvaus

Myymälävartijana työskentelet erityyppisissä ja -kokoisissa myymälöissä. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata.

Etsimme henkilöitä kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat 22-07 väliselle ajalle. 

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Pätevyydet

Emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. 

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten katsomme eduksesi jos sinulla on jo voimassa oleva vartijakortti, mutta järjestämme myös koulutuksen tarvittaessa. Järjestyksenvalvojan tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä järjestyksenvalvojalupaa.

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet. Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

 

Hae tehtävää