Skip to main content

Kohde-esimies Tampereen keskustaan

Tampere
Julkaisupäivä 17.2.2023 10.20.32

Työpaikan kuvaus

Etsimme kohde-esimiestä Tampereen keskustaan haastavaan ja vaikuttavaan tehtävään. Valvot useamman asiakaskohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa, ennaltaehkäiset ongelmatilanteita, tarvittaessa teet yhteistyötä eri viranomaisten kanssa sekä vastaat alueelta tuleviin vartijakutsuihin sekä muihin hälytyksiin. 

Kohde-esimiehenä tehtäviisi kuuluu normaalien vartioimistehtävien lisäksi kohteiden ajantasaisuudesta huolehtiminen, ohjeiden laatiminen sekä kohteiden ongelmakohtiin puuttuminen. Esimiehen tehtäviin kuuluu uusien työntekijöiden perehdyttäminen, työntekijöiden jatkuva tukeminen, neuvominen ja ohjeistaminen sekä työkohteen suoritteiden seuraaminen.

Kohde-esimiehenä toimit tärkeänä linkkinä konttorin esimiesten ja kentän henkilöstön välissä ja kehität osaltasi kohteen toimintaa. Omalta osaltasi olet vaikuttamassa työkohteen tehtävien järjestämiseen yhdessä muiden alueen esimiesten kanssa ja siten varmistamassa, että kohteella on kaikki työn tekemiseen tarvittavat edellytykset kunnossa.

Pätevyydet

Edellytämme henkilöltä vankkaa kokemusta turvallisuusalasta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevia vartija- ja järjestyksenvalvoja kortteja. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 24 tuntia vuorokaudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattitaitoa haastavassa toimintaympäristössä, vuorovaikutustaitoja erilaisten tahojen kesken, aktiivista otetta esimiestoimintaan, oikeanlaista asennetta ja yhteistyökykytaitoja sekä halua oppia uutta ja siten kehittää omaa osaamistansa.  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta haastavista työtehtävistä ja sitoutumista yrityksemme arvoihin. Eduksi katsomme soveltuvia turvallisuusalan koulutuksia (esim. VAT, TVEAT).

Lisätietoja

Itsenäisestä työstä huolimatta kollegasi ja esimiehesi eivät ole kaukana, vaan heiltä saat tarvittaessa neuvoja ja apua. Esimiestehtävien hoitamiseen saat asianmukaiset välineet ja kentällä tapahtuvan työn päivittäisen työn oheen saat halutessasi aikaa esimiestyön hoitamiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn lisäksi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Tervetuloa osaksi Securitas Tampereen tiivistä ja erinomaista työyhteisöä!

Hae tehtävää