Skip to main content

Piirivartija (kesätyö)

Oulu
Julkaisupäivä 15.2.2023 11.51.40

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Mobile Patrol - vartijana vastaat useamman kiinteistön turvallisuudesta vuorosi aikana. Hoidat vuorosi aikana eri tyyppisiä hälytystehtäviä työnjohdon tuella. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on vuorotyötä. Patrol vartijoilla on käytössä nykyaikainen autokalustomme.

24 Patrol - vartijan tehtäviin kuuluu mm. säännölliset vartijakäynnit, vartijakutsuhälytystehtävät, turvallisuustarkastukset, sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteita ovat mm. myymälät, kauppakeskukset, sekä muut asiakaspalvelupisteet. 24 Patrol vartijat liikkuvat kohteiden välit autolla.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely Mobile Patrol -vartijana edellyttää paineensietokykyä. Viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon.

Mobile Patrol –vartijan työ edellyttää vartijakorttia, sekä ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Heikkinen puh. 040 0679488 (ilkka.heikkinen@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää