Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Lahden alueelle

Lahti
Julkaisupäivä 15.2.2023 10.48.23

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Työpaikan kuvaus

Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia erilaisiin kesätyötehtäviin

Meillä voit työskennellä esim.

  • Suurissa myymäläkohteissa ja kauppakeskuksissa erilaisissa turvallisuustehtävissä
  • Sairaaloissa ja sote-keskuksissa paikallisvartijana ja järjestyksenvalvojana
  • Virastoympäristössä aulavartijana tai asiakaspalvelutehtävissä
  • Mobile Patrol Piirivartijana

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työaika mukautuu tehtävän mukaan eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia.

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Saat tarvittavan koulutuksen, hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut.

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat kesän ajalle. Tarjoamme mahdollisuuden myös työskennellä sinulle sopivalla tavalla ennen ja jälkeen kesän.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää