Skip to main content

Kesätyöntekijöitä paikallisvartiointiin Oulun seudulle

Oulu
Julkaisupäivä 15.2.2023 10.43.38

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä paikallisvartiointiin Ouluun ja Kuusamoon

Miltä kuulostaisi kesätyö vaikkapa museoiden vartiointitiimissä? Vai kiinnostaako sinua turvatarkastustehtävät yritysturvallisuuden parissa? Sopisiko sinulle tekninen valvomovartiointi tai ehkä perinteisempi teollisuusvartiointityö?

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä kulttuurikohteisiin, finanssialan yrityksiin, teollisuus- ja logistiikkakeskuksiin ja moniin muihin paikallisvartiointikohteisiimme. Osa työtehtävistä on tiimityötä, osa puolestaan itsenäisempää. Paikallisvartijana työskentelet yhdessä kohteessa työvuorosi ajan, ja eripituisia työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina 60-120h kolmen viikon jaksoissa. Kesän aikana saatat päästä työskentelemään useammassakin kohteessa Oulun talousalueella. Myös Kuusamon alueella on tarjolla muutamia kesätyöpaikkoja paikallisvartioinnin parissa.

Paikallisvartijoidemme toimintaympäristöt ovat erilaisia, joten ne voivat tarjota kiinnostavaa vaihtelua kesätyön sisältöön. Tyypillisiä paikallisvartijan tehtäviä voi olla esimerkiksi:

  • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
  • aulapalvelu
  • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
  • kiinteistön turvallisuuden valvonta
  • määräaikaistehtävät kuten avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset
  • tekninen vartiointi turvavalvomoissa (esim. kameravalvonta, hälytysten käsittely)
  • muut sovitut tehtävät

Paikallisvartiointitehtävissämme on tarjolla paljon sopivia tehtäviä niin uusille, kuin jo aiempaa kokemusta kartuttaneillekin kesätyöntekijöille. Menestyt työssäsi loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireisimpinäkin päivinä. Tarvitset työssäsi myös ongelmanratkaisukykyä erilaisissa pulmatilanteissa. Useat asiakkuutemme tai niissä vieraileva asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, joten vähintään hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen lisäksi on tarpeen. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Kesätyöt alkavat porrastetusti kevään ja alkukesän aikana ja kesätyösuhteen ajankohta voidaan sopia kanssasi joustavasti. Toivomme sinun sitoutuvan kesätyösuhteeseen yhtäjaksoisesti vähintään 2-3 kuukauden ajaksi kesä-elokuun ajanjaksolla. Mikäli haluat työskennellä pidempään, tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa työ jo aiemmin keväällä tai jatkaa pidemmälle loppukesään.

Tarjoamme 

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle. Vartiointialan kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä. Saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin.

Pätevyydet

Työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.  Työ edellyttää vartijakorttia, mutta voit hakea vaikkei sinulle sitä vielä olisikaan.

Lisätietoja

Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion. 
 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae tehtävää