Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Vantaa
Julkaisupäivä 15.2.2023 8.25.30

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme työntekijöitä Helsinki-Vantaan lentoaseman turvallisuustehtäviin. Tehtävään valittavat henkilöt työllistyvät vartiointitehtäviin lentokentälle.

Lentoaseman vartijana / järjestyksenvalvojana valvot siviili-ilmailun turvallisuutta, ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden syntymistä sekä neuvot ja opastat matkustajia. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat tarkastuskierrokset, näkyvä valvonta sekä erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja käsittely.  

Lentoasemalla työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja päiviin. Työvuorot ovat yhtäjaksoisia ja 12 tunnin mittaisia, joten vapaapäiville jää myös aikaa. 

Etsimme vakituisia, sekä osa-aikaisia työntekijöitä, joten työtehtävät sopivat niin täyspäiväiseen työskentelyyn, kuin opiskelun ohella tehtäväksi lisätyöksi. 

Tarvittaessa tarjoamme vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutukset valittaville työntekijöille. Koulutukset on suoritettava ennen työsuhteen alkua.

Pätevyydet

Lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen suullista taitoa. Turvallisuusalalla työskentely vaatii myös jämäkkää työotetta mahdollisten erityis- ja häiriötilanteiden hoitoon.

Aikaisempi työkokemus lentoaseman vartioinnista sekä voimassa oleva siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyys ja hyväksyntä katsotaan hakijalle eduksi. Myös voimassa olevat vartija- ja järjestyksenvalvojakortit sekä ajokortti ja lentoaseman ajolupa ovat eduksi. 

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit tehdä joustavasti oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja työpaikoista voit kysyä: Timo Reinikainen p. 040 638 6201 tai timo.reinikainen@securitas.fi. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Henkilötietolaki 523/1999 3. Luku 12 §, Komission asetus (EU) N:o 185/2010).

Hae tehtävää