Skip to main content

Aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 14.2.2023 9.50.08

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Aulapalveluissamme työ on monipuolista asiakaspalvelua esimerkiksi yritysten, business parkien, kulttuurikohteiden tai oppilaitosten auloissa. Aulapalveluiden parissa työpäivääsi kuluu esimerkiksi vieraiden vastaanoton, tilavarauksien ja tilojen käyttäjien neuvonnan, puhelinvaihteen ja postituksen hoitamisen, kulunvalvonnan, avainhallinnan tai avustavien toimistotehtävien parissa. Tehtäviisi voi liittyä aulapalveluiden rinnalla esimerkiksi toimitila- ja kokouspalvelut, taloushallinnon avustavia tehtäviä tai muita erilaisia assistenttitehtäviä.

Työaika aulapalveluissamme on pääsääntöisesti arkipäivätyötä, tarkemmat työajat ja määräytyvät asiakkuuskohtaisesti.  Työpaikkoja on tarjolla eri puolilla pääkaupunkiseutua ja työsuhteen aloittamisen ajankohta voidaan sopia kanssasi joustavasti.

Tehtävän palkkaus on TES taso III (12€ / h)

Pätevyydet

Emme etsi nyt vain yhtä henkilöä tietyllä osaamisprofiililla, vaan pyrimme yhdistämään toisilleen sopivat työt ja tekijät. Tarjolla on sopivia tehtäviä niin alan uusille osaajille, kuin kokeneemmillekin aulapalveluhenkilöille. Toivomme, että laadukas asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä. Menestyt työssäsi hyvien vuorovaikutustaitojesi, ongelmanratkaisukykysi sekä joustavan ja positiivisen asenteesi avulla. Tarvitset myös valmiudet opetella uusien toimisto- ja turvallisuusjärjestelmien käyttö. Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömät kasvokkain, puhelimessa ja kirjallisesti tapahtuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle mielellämme tehtävässä tarvittavan Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) ennen työsuhteen alkua sekä Vartijan koulutuksen (80h) myöhemmin työsuhteen aikana. Vaikka työskentelet aulapalveluissamme itsenäisesti, työsi tukena on aina ammattitaitoinen ja työstään innostunut Securitas-työyhteisömme. Tutustu meihin tarkemmin myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa. Uskomme urakehitykseen ja aulapalveluidemme monipuoliset työtehtävät antavatkin sinulle siihen mainion mahdollisuuden!

Hakuohjeet 

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana.  Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.  

Hae tehtävää