Skip to main content

Kauppakeskusten infopisteen työntekijää

Helsinki
Julkaisupäivä 14.2.2023 8.20.30

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Infopisteen työntekijänä tärkein päivittäinen tehtäväsi on neuvoa ja opastaa kauppakeskuksen asiakkaita sekä muita tilojen käyttäjiä. Lisäksi osallistut erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien toteutukseen sekä hoidat muita tehtäviä, esimerkiksi lahjakorttien myyntiä. Työajat noudattavat kauppakeskusten aukioloaikoja, eli tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä päivällä, illalla sekä viikonloppuisin. Työpisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun suurissa kauppakeskuksissa.

Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tuntipalkka on 12€ / tunti + lisät ilta- ja viikonlopputyöstä (Vartiointialan TES). Tehtävä ei edellytä vartijakorttia.

Pätevyydet

Koska infossa palvellaan päivittäin jopa useita satoja asiakkaita, tärkein tarvittava ominaisuus on aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi. Nautit asiakaspalvelusta eikä hymysi hyydy kiireessäkään, olet sosiaalinen ja pidät asiakkaiden kohtaamisesta. Tarvittaessa sinulla on myös valmiudet erityis- ja häiriötilanteiden hoitoon yhdessä kohteessa työskentelevän muun henkilöstömme kanssa.

Tehtävä infopisteen työntekijänä vaatii hyviä käytännön organisointitaitoja sekä halua tehdä hyvää yhteistyötä kohteen muiden toimijoiden ja kauppakeskuksen edustajien kanssa. Siksi myös hyvien vuorovaikutus- ja viestintätaitojen tulee kuulua vahvuuksiisi niin suomeksi kuin englanniksi.

Lisätietoja

Tarjoamme vahvasti asiakaspalvelupainotteisen tehtävän mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat vastata itsenäisesti infopisteen toiminnasta ja asiakasyhteistyöstä, mutta saat myös ammattitaitoisen työnjohto-organisaatiomme tuen. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hakuohjeet 

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana.  Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.  

Hae tehtävää