Arjen sankaritekoja -blogi

Securitaksen arvot rehellisyys, valppaus ja avuliaisuus korostuvat työyhteisöissämme. Vaikka nämä ominaisuudet saattavat sinusta tuntua tavallisilta, me näemme ne erityisenä yhdistelmänä. Nämä ovat yhteisiä ominaisuuksia sekä miehille että naisille, jotka muodostavat Securitaksen; ihmisille, joita me pidämme arjen sankareina. Tervetuloa seuraamaan Arjen sankaritekoja -blogia, jossa kerromme työntekijöidemme onnistumisista työtehtävissään.

Ravintolajärjestyksenvalvojamme palkittiin erinomaisesta asiakaspalvelusta

Securitas Events on jo usean vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Hämeenlinnan Hämeensaaren MC Donaldsin ja Hyvinkään MC Donaldsin kanssa. Molemmissa kohteissa työtehtävät ajoittuvat viikonloppuöihin, kuten valtaosassa muitakin pikaruokaravintolatoimeksiantojamme.

Yllämainituissa pikaruokakohteissa työskentelee järjestyksenvalvojamme Denis Spitsyn, joka on saanut usein hyvää palautetta niin toimeksiantajaltamme kuin pikaruokaravintolan asiakkailta. Denis on aina iloinen, tervehtii asiakkaita ja toivottaa tervetulleeksi, lähtiessä avaa myös ulko-oven ja toivottaa tervetulleeksi uudelleen. Hän tulee toimeen hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa ja viihtyy myös työssään. Alla oleva palaute on pikaruokalan asiakkaalta:

”Hei. Vierailimme Hämeenlinnan Mc Donaldsissa lauantai-iltana 19.5.klo 22 aikoihin. Haluamme antaa erittäin positiivista palautetta Securitaksen järjestyksenvalvojalle, joka työskenteli tuona iltana. Käytös oli erittäin hyvä, palvelualtis, iloinen asenne ym. Toivomme hänelle hyvää tulevaisuutta. Ilmeisesti hän on maahanmuuttajataustainen henkilö. Meillä suomalaisilla olisi opittavaa, jotta palvelu olisi samaa. Kiitos.”

Securitakselta Branch Manager Laila Gillberg ja projektipäällikkö Jarkko Ahola palkitsivat Deniksen tekemästään hyvästä työstä kohteissa. 

Lisää tarinoita: