Skip to main content

ConnectAlarm sovelluksen käyttöönotto 15.2.2023 jälkeen

1. Avaa ConnectAlarm sovellus ja kokeile toimiiko yhteys laitteeseen nykyisellä tunnuksella. Jos toimii älä tee mitään, yritä myöhemmin uudelleen. Kun et enää pääse laitteelle, tuhoa laite sovelluksesta – mikäli se ei ole itsestään hävinnyt – valitsemalla näytön yläkulmasta kynän kuva ja sen jälkeen täppää laitteen rivin edessä oleva miinus merkki. Tämän jälkeen kannattaa käydä sovelluskaupasta tarkistamassa, että ConnectAlarm on viimeisin versio. Mikäli ei ole päivitä sovelluskaupassa uuteen versioon.

2. Avaa ConnectAlarm uudelleen. Syötä palvelin kenttään powermanage.securitas.net ja sähköpostikenttään oma sähköpostiosoitteesi, jätä salasana kenttä tyhjäksi. Valitse sivun alareunasta Rekisteröidy! Uudessa ikkunassa valitse Rekisteröidy ja palaa takaisin sisäänkirjautumiseen. Sinulle olisi pitänyt tulla lähettäjältä visonic_securitas sähköposti, jossa on rekisteröintikoodi. Valitse kirjautumisikkunassa kohta Onko sinulla sähköpostikoodi? ja kirjoita uuteen ikkunaan koodi ja jatka.

3. Syötä seuraavassa näytössä itsellesi salasana ja vahvista se syöttämällä se uudelleen. Salasanan tulee sisältää vähintään yksi kirjain, yksi numero ja yksi erikoismerkki. Seuraavassa näytössä syötetään keskuksen nimi. Tämä on vapaamuotoinen kenttä, jonka avulla tunnistaa itse laitteen. Keskuksen sarjanumero on kuusimerkkinen koodi, jonka sait tekstiviestissä. Master-koodi on käytössä oleva koodi laitteelle.

4. Tämän jälkeen sovellus toimii kuten ennenkin ja olet rekisteröitynyt pääkäyttäjäksi. Jos tarvitsee lisätä uusia käyttäjiä voit tehdä sen valitsemalla näytön vasemmassa yläkulmassa oleva kolme viivaa ja sieltä käyttäjät. Valitse alakulmasta + merkki ja syötä vaadittavat tiedot. Tämän jälkeen uudelle käyttäjälle tulee sähköposti hyväksymisestä käyttäjäksi.

5. Ainakin iPhone mahdollistaa faceid:n käytön, jolloin ei tarvita salasanaa kirjautumiseen, ainoastaan paneelin nelinumeroinen koodi täytyy syöttää. Faceid otetaan käyttöön seuraavan kerran kirjauduttaessa sovellukseen. Sovellus kysyy otetaanko se käyttöön, mikäli puhelin sen sallii.

6. Laitteen etusivun auetessa kannattaa tarkastaa oikeasta yläkulmasta onko keskus yhdistetty (vaihtoehdot Yhdistetty ja vihreä pallo tai Napauta yhdistääksesi ja punainen pallo). Jos ei ole yhdistynyt eli lukee Napauta yhdistääksesi voit joko odottaa automaattista yhdistymistä (saattaa kestää minuutteja) tai painaa Napauta…, jonka jälkeen aukeaa pop-up Lähetä heräte sms. Valitse tämä, jolloin aukeaa tekstiviestin lähetysikkuna, lähetä valmiina oleva viesti ja sovellus yhdistyy heti.

7. Aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa olevan kolme viivaa symbolin takaa aukeaa lisäasetuksia, jossa voi mm. laittaa push-viestit päälle sen osalta mistä viestejä haluaa. Lisäksi järjestelmän päivämäärä ja kellonaika on hallittavissa alimman valinnan takaa.

 

Lataa ohje:

ConnectAlarm sovelluksen käyttöönotto 15.2.2023 jälkeen