Tapahtumaturvallisuus

Tarvitsetteko asiantuntevan ja luotettavan yhteistyökumppanin avustamaan tapahtumanne turvallisuusjärjestelyissä ja muissa käytännön järjestelyissä? Yritystilaisuus, kokous, pieni tai suuri yleisötilaisuus tai kansainvälinen konferenssi - avustamme teitä onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä opastus- ja muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Lue lisää  Tapahtumaturvallisuus-esitteestä

Rakennamme tapahtuman luonteen mukaisen palveluprofiilin

Rakennamme tilaisuuteenne tai tapahtumaanne toiveidenne mukaisen palveluprofiilin, joka vastaa tapahtuman luonnetta. Esimerkiksi yritysjuhlissa tai ulkoilmafestivaaleissa työskentelevät järjestyksenvalvojamme voivat olla hyvin erilaisia palveluprofiililtaan. Tapahtuma-avustajamme helpottavat tapahtuman suunnittelua ja toteuttamista avustaen tarvittavissa tehtävissä. Valitsemme tapahtumaanne parhaiten sopivat henkilöt ja koulutamme heidät tehtäviinsä. Lähtökohtaisesti kaikilla työntekijöillämme on entuudestaan turvallisuusalan koulutus.

Toimimme yhteistyössä Securitas Erikoisturvapalvelut -yksikön kanssa.

Palveluitamme ovat

  • Tapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalvelut
  • Tapahtuma-avustajat, jotka toimivat monipuolisena apuna tapahtuman järjestelyissä ja toteuttamisessa.
  • Kokousten ja yritystilaisuuksien turvallisuuspalvelut 
  • Opastus- ja tukipalvelut
  • Majoitus- ja ravitsemusliikkeiden järjestyksenvalvontapalvelut
  • Matkustaja-aluksien ja leirintäalueiden järjestyksenvalvontapalvelut 
Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta