Räätälöidyt turvallisuuspalvelut

Haluatteko juuri oman organisaationne tarpeiden mukaisesti räätälöidyn turvallisuusratkaisun? Rakennamme kanssanne toimivan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden hyödyntämällä joustavasti tuottamiamme palveluita sekä nykyaikaista turvallisuustekniikkaa.

Erilaiset toimintaympäristöt asettavat turvallisuudelle erilaisia vaatimuksia. Riippumatta siitä, tarvitsetteko yksinkertaisen tehokasta tai korkeimman turvallisuustason toteutusta, Securitas tarjoaa oman asiantuntemuksensa käyttöönne oikein mitoitettua ja luotettavaa turvallisuusratkaisua määriteltäessä, suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Ratkaisu tarpeen mukaan

Ratkaisuun voi sisältyä esimerkiksi henkilöllisiä turvallisuuspalveluita, etäpalveluita, korkealuokkaisia teknisiä turvallisuusjärjestelmiä, turvallisuuskoulutusta, turvallisuusasiantuntijapalveluita, tapahtumapalveluita, erikoisturvapalveluita sekä erilaisia tuki- ja oheispalveluita - aina kulloisenkin tarpeenne mukaisesti.

Toimitamme turvallisuuspalveluita myös lyhytkestoisiin tarpeisiin nopeasti ja luotettavasti toimialan kattavimmilla resursseilla, valtakunnallisesti.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!
*
*
*