TSCM-palvelut

TSCM-palvelukokonaisuus (Technical Surveillance Countermeasures) sopii tilanteisiin, joissa on tarpeen suojata luottamuksellista tietoa tekniseltä tarkkailulta.

Tällaisia tilanteita voi syntyä esimerkiksi yritysten toimitiloissa, kokous- ja konferenssikeskuksissa, hotelleissa, ravintoloissa ja liikennevälineissä. Ammattitaitoisten työntekijöidemme hallitsemien menetelmien ja heidän käytössään olevan korkeatasoisen laitteiston avulla pystytään tekemään perusteellinen tilatarkastus ja paljastamaan niin aktiivisia kuin passiivisiakin tarkkailuvälineitä, kuten salakuuntelulaitteita ja salakatseluun tarkoitettuja kameroita.

Palvelu voidaan toteuttaa kaikissa tiloissa, joissa käsitellään luottamuksellista tietoa. Palvelukokonaisuus suunnitellaan asiakaskohtaisesti ja siihen voidaan tarvittaessa yhdistää muita luottamuksellisen tiedon suojaamiseen liittyviä palveluita.

TSCM-palvelu lyhyesti

  • Luottamuksellisen tiedon suojaaminen
  • Salakuuntelun ja salakatselun estäminen
  • Asiakaskohtainen suunnittelu
  • Joustava toteutusaikataulu

 

 

 

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta