Skip to main content

Securitas vuoden turvallisuusyritys

Turvallisuus ja Riskienhallinta -lehden vuosittain järjestämässä Finnish Security Awards -gaalassa Securitas palkittiin vuoden 2019 turvallisuusyrityksenä. Tilaisuus pidettiin torstaina 7.11. Ostrobotnian juhlasalissa Helsingissä. Palkinnon vastaanotti Securitaksen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen.

Julkaistu
04 marraskuuta 2019 13:11

- Securitas arvostaa palkitsemisen korkealle, otamme huomionosoituksen vastaan nöyränä mutta ylpeänä. Kunnia palkinnosta ja koko yhtiömme 60-vuotisesta historiasta kuuluvat asiakkaillemme ja henkilöstöllemme läpi vuosikymmenten. Olemme taas kertaalleen päivittämässä strategiaamme ja sen osalta haluaisin jakaa erään työntekijämme kommentin - Ajassa mukana - katse eteenpäin. Uskon, että saamamme huomionosoitus on omalta osaltaan tukemassa tulevaisuuden tarinaamme, kommentoi Securitaksen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen palkintoa.

Palkintoraati kertoi perusteluissaan vuoden turvallisuusyrityspalkinnon saajan olevan yritys, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Securitaksen valintaperusteet olivat seuraavat: "Securitas Oy on suomalaisen vartiointialan suunnannäyttäjä ja uranuurtaja. Se toimii menestyksekkäästi useimmilla toimialoilla ja tarjoaa nykyisin lähes kaikkia turvallisuuspalveluita, joita asiakasyritys voi tarvita."

Vuoden turvallisuusyrityspalkinnon saajan valitsi tänä vuonna Turvallisuus ja Riskienhallinta -lehti yhdessä eri organisaatioiden turvallisuusjohdon kanssa.

Finnish Security Awards on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden järjestämä tilaisuus, jonka avulla halutaan nostaa esiin esimerkillistä turvallisuustoimintaa ja turvallisuusinnovaatioita, joita laajalla ja monipuolisella turvallisuusalalla on. Tilaisuudessa lehti jakaa yhteistyössä kumppaniensa kanssa kerran vuodessa Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 2015.